Вести

Завршено још једно игралиште за децу у Ивањици

Данас је завршено још једно игралиште за децу, у насељу Шљивићи, које је локална самоуправа финансирала са 7 000 000,оо динара. По речима председника општине Ивањица, Момчила Митровића, до сада су изграђени нови спортски терени и игралишта у основним школама, Кирило Савић, Милинко Кушић, Техничкој и школи у Осоници, радови у Гимназији су у завршној фази а међу првима урађено је игралиште у Радаљеву.

Дечица која су се играла на прометној саобраћајници у Шљивићима и била изложена опасности због возила која непрестано пролазе, пресрећна су јер су напокон добила свој простор за игру и спортске активности.

Почетком наредне године почиње да се гради игралиште у Црњеву, тражи се решење око простора за дечије игралиште у насељу Бедина варош као и идејно решење за простор намењен деци у насељу Грабовица. Завршетком ових радова биће испуњено обећање које је локална самоуправа дала везано за изградњу дечијих игралишта и одмах ће се приступити новим плановима и инвестицијама за лепши и квалитетнији живот младих у нашој општини, рекао је председник општине Ивањица, Момчило Митровић.

 

 

Извор: INFOLIGA