Вести

Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић посетила Ивањицу

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић боравила је данас у Ивањици и том приликом обишла Основну школу „Мајор Илић“ у Кушићима, где је са челницима локалне самоуправе разговарала о инфраструктурним улагањима у ову установу.

Ивањички Дом здравља решава деценијски проблем – Почела реконструкција крова

Деценијски проблеми са прокишњавањем зграде Дома здравља у Ивањици биће решени. Почела је комплетна реконструкција крова за коју је Министарство здравља издвојило 15 000 000,00 динара.

Локална самоуправа након велике борбе успела да врати Ивањичанима оно што им је одувек припадало

Захваљујући ангажовању локалне самоуправе градски парк након дуго година враћен је грађанима општине Ивањица. Решење којим се привредном друштву Western Style одузима право коришћења донето је 29. марта а данас је постало правоснажно.

Нови километри асфалта у ивањичкој општини

Данас је завршено асфалтирање дела општинског пута Ивањица- Свештица- Луке, деоница Споменик-Трње у укупној дужини од 1,55 километара. Асфалтирање овог пута финансирано је средствима Министарства пољопривреде и општине Ивањица и износи 12,3 милиона динара.

Најмногољудније село у Ивањици добило нови асфалтни пут

Након четири деценије мештани Осонице добили су нови асфалтни пут. Реч је о селу у ком има много младих па је тим пре инвестиција од  1 500 000 еура, колико је Министарство грађевинарства саобраћаја и инфраструктуре уложило у пројекат, веома значајна.

Сија нови Жичани мост у Ивањици

Захваљујући улагањима локалне самоуправе Ивањица је након 46 година добила нови  Жичани мост.  Поред комплетне реконструкције и  нове ограде, урађена је и функционална, украсна расвета.

 

Значајним улагањима локалне самоуправе ивањичка Гимназија у новом руху

Оба објекта ивањичке Гимназије добила су ново рухо, односно фасаду, коју је локална самоуправа финансирала из свог буџета. Наиме, око 2 ипо милиона динара уложено је у изолацију, фасаду и обнову комплетне мотажне и зидане зграде.

Pages