Вести

Ивањичани свакодневно достављају помоћ старим лицима и на најудаљеније адресе

На територији ивањичке општине настављена је дистрибуција пакета помоћи старим лицима. Данас су волонтери Црвеног крста уз подршку локалне самоуправе посетили засеок Марјановићи како би Ђорђу Богдановићу и његовим укућанима допремили потребне намирнице и храну за доамаће животиње.

Напредњаци у Ивањици први предали листу

Напредњаци у Ивањици први Повереништво Српске напредне станке у Ивањици предало је Изборној комисији заједно с коалиционим партнерима листу „Александар Вучић – за нашу децу“ са 1.150 потписа за предстојеће локалне изборе.

Састанак Савета за интернет и друштвене мреже Моравичког округа

Вечерас је у просторијама ГрО Чачак одржан састанак Савета за интернет и друштвене мреже Моравичког округа. Састанком су председавали члан Председништва Снс и председник ГрО Чачак Милун Тодоровић и председник Савета за интернет и друштвене мреже #СНС , а члан Главног и Извршног одбора Снс Славиша Мићановић.

Александар Вучић

''Волим људе који се боре и који ће да раде, а не људе око себе који ће само да кукају и олајавају све око себе и да извлаче за себе корист. '' @avucic

Састанак ИТ Ивањице

Јуче 12.11.2019.године у просторијама СНС а у Ивањици одржан је састанак ИТ Ивањице са повереницима Лазовићем, Митровићем и Вуловићем као и да координатором Моравичког округа Дарком Василићем. Присутни су били и координатор ИТ Ивањице Ацика Милосављевић са активистима.

ОДРЖАНА ТРИБИНА У СЕЛУ ДЕВИЋИ И ПРИДВОРИЦИ

У недељу 03.04.2016. године одржана је трибина у селу Девићи. Састанку је присуствовао велики број мештана села Девићи и Остатије. Састанком је преседавао председник ОО СНС Ивањица Зоран Лазовић који је са присутнима причао о плану и програму са којима СНС у Ивањици излази пред грађане.

Pages