Саопштења

Саопштење за јавност

Општински одбор СНС Ивањица осуђује срамно понашање и мржњу коју опозиција шири према председнику Србије, Александру Вучићу!

Државу неће успети да сруше!

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица пружа апсолутну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу, који се бори за јединствену, слободну и успешну Србију, за разлику од опозиционих издајника који не бирају начин само како би нашкодили Србији.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица најстрашније осуђује срамно понашање опозиционих ботова који из своје немоћи нападају породицу председника Србије, Александра Вучића.

Саопштење за јавност 24.12.2023.

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица најстрашније осуђује срамно понашање опозиције, као и њихов вечерашњи покушај упада и насилног заузимања Скупштине Града Београда!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица пружа максималну подршку председнику Србије, Александру Вучићу, као и његовој породици у тренутцима када Приштина, на челу са Куртијем, из своје немоћи, посежe за вређањем њега и његове породице.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Драган Ђилас је био предмет разних политичких контроверзи и критика током своје каријере. Покушава да себе представи као патриоту и као некадашњег доброг владара који би у садашњости још више урадио за Србију, а околности и његова недела говоре другачије.

Саопштење ОО СНС Ивањица

Општински одбор СНС Ивањица најоштрије осуђује Куртијеве потезе и лажи којима се служи у нади да ће себе уздићи, а Вучићу смањити рејтинг. Није му доста што је Данила прозивао због мајице, сада га уплиће и у своје игре и меша у догађаје у Бањској.

Саопштење за јавност 06.09.2023.

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица најстрашније осуђује срамно понашање опозиције, као и њихове покушаје ометања рада Скупштине!


Саопштење

Ко је заиста главни промотер најогавнијег вида насиља показало се на протесту ’’Против насиља’’ на којем је приказана обешена лутка са ликом председника Србије, Александра Вучића.

ЧЕСТИТКЕ МИЛОШУ ВУЧЕВИЋУ

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица упућује најискреније честитке Милошу Вучевићу који ће се од сада налазити на челу Српске напредне странке на предлог председника Србије, Александра Вучића.

Pages