Вести

Заседало седамдесет друго Општинско веће у Ивањици

На данашњој седници Општинског већа Ивањица разматран је дневни ред од тринаест тачака међу којима су били и предлози Одлуке о завршном рачуну општине Ивањица за 2022. годину, Одлуке о усвајању Етичког кодекса фунционера Локалне самоуправе и разматрање извештаја о раду Установе Центра за социјални рад Ивањица за 2022. Годину, као и предлог Управног одбора Центра за социјални рад за именовање директора ове установе. Већници су усвојили ранг листу за доделу субвенција сходно мерама подршке за пољопривредну производњу у овој години.

Заменик председника општине Ивањица, Ненад Главинић, истакао је да је са лепим временом започета и интензивнија санација путева који су оштећене у претходним временским неприликама.
Током седамдесет друге седнице Општинског већа разматран је и извештај о пословању ЈКП „Скрапеж воде“, оперативни план одбране од поплава на водама другог реда за 2023. годину, као и предлог правилника о изменама организације и систематизације радних места у општинској управи и општинском Првобранилаштву општине Ивањица.
 
 
Извор: INFOLIGA