Вести

Митровић најавио изградњу куће за Луковиће

Дванаестогодишњој Кристини Луковић из Ивањице, која живи са оцем Богданом недавно повређеним у саобраћајној незгоди и веома лошег здравственог стања, председник општине Ивањица, Момчило Mитровић данас је однео новчану помоћ, намирнице, слаткише и бицикл … Он је том приликом најавио да ће покренути акцију, уз помоћ привредника и људи добре воље, да се Луковићима сагради дом у коме ће имати нормалне услове за живот.

Новац који је уручен породици Луковић и претходно породици Богосављевић даривао је легендарни трубач Дејан Петровић и његов Биг Бенд на овогодишњој Нушићијади.
Породица Луковић живи од 16 000 динара инвалидске пензије и нешто помоћи а додатан проблем оцу Богдану је што се након незгоде налази у гипсу па није способан да ради. Тренутно су смештени његовог брата Божа који им је пружио уточиште у свом скромном дому док се тешка ситуација Луковића не реши.
Председник Митровић је истакао да локална самоуправа мора водити рачуна о сваком становнику посебно о деци па ће учинити све како би Кристина и њен отац ускоро имали сигуран кров над главом.
 
 
 
Извор: INFOLIGA