Вести

Лазовић комплетирао одбор

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) из Ивањице, саопштио је да је за председника Савета за информисање изабран Александар Митровић,док је Биљана Пивљаковић изабрана за просвету и образовање.

Савет за друштвене делатности припао је Владану Мојовићу, а на челу за здравство је директор Анемије Мирослав Поповић.

Привреду, економију и финансије водиће економиста Милен Ковачевић, док је Савет за пољопривредни развој села припао Горану Караклајићу.

Тихомир Ивковић је на челу Савета за правна питања, Биљана Кушић за екологију и заштиту животне средине, Иван Мојсиловић за енергетику, Милош Коматина за урбанизам и грађевину, а Драган Спасојевић за пензионере.

“Сваки савет броји до 15 чланова, они већ увелико одржавају састанке, раде студије изводљивости, дају предлоге за будићи развој општине. Чланови савета су свакако и кандидати за будуће општинско веће и кандидати за важне руководеће функције”, рекао је председник Општинског одбора СНС Зоран Лазовић.

Лазовић у изјави за Глас западне Србије, изјавио да је генерални секретар Општинског одбора Момчило Митровић, а технички секретар Виолета Јевтић.

Укључене и ванстраначке личности

Он наводи да су у цео процес укључени и ванстраначки људи, који како каже, имају струку и знање.

Лазовић истиче да су врата њихове странке отворена за све квалитетне и стручне људе који желе да допринесу бољитку Ивањици.

Иначе, Лазовић ће имати и четири потпредседника Ненада Караклајића, Новака Ремовића, Љиљана Мојсиловић и Николу Вучићевића.

Извор:Глас западне Србије