Саопштења

Саопштење за јавност 06.09.2023.

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица најстрашније осуђује срамно понашање опозиције, као и њихове покушаје ометања рада Скупштине!


Данас су грађани Србије још једном имали прилику да виде да опозиционе лидере не занима ништа што је у интересу грађана, већ су дошли наменски да ремете рад у скупштини што је за сваку осуду. Поново показују како немају ни мало стида ни срама! Они нам изнова показују да су против напретка Србије, као и бољег животног стандарда, иначе не би спречавали да дође до повећања плата и пензија грађанима Србије, као ни исплату у износу од 10000 динара једнократне помоћи деци до 16 година за коју се пријавило скоро милион породица, за подизање субвенције пољопривредницима, за повећавање буџета за лечење болесне деце, за изградњу брзе пруге и саобраћајнице. Опозиција није и неће успети да блокира државу!

Србија је држава којој су интереси грађана на првом месту и која никада неће дозволити опозицији да настави да прави циркус у институцији као што је Народна скупштина.

Живела Србија

 

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНС ИВАЊИЦА