Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Драган Ђилас је био предмет разних политичких контроверзи и критика током своје каријере. Покушава да себе представи као патриоту и као некадашњег доброг владара који би у садашњости још више урадио за Србију, а околности и његова недела говоре другачије. ОО СНС Ивањица, као и сваки грађанин који воли своју земљу, најстрашније осуђује сваку његову лаж, подвалу и покушаје да дестабилизује Србију.

Ђилас је својим тајним рачунима широм света, откривено је до сада, сачувао чак 28,8 милиона еура на које није платио порез у Србији! Пронађено је 57 његових тајних рачуна у чак 17 земаља, а истрага милионских малверзација се наставља и основано се сумња да је тајкун у "пореским рајевима" сакрио још доста новца. Он је ништа друго до обичан манипулатор.

Не може се човек који крије велике своте новца у разним државама света, а за које постоје докази, правити велики патриота, а сви грађани знају колико је само оштетио и уназадио сопствену државу.

Никада није и никада неће Ђилас разумети шта је истинска борба за своју државу. Александар Вучић, као председник Србије, има за циљ да заступа и брани интересе своје државе, бори се за њу и  исправља Ђиласове грешке из прошлости. Њему је на првом месту успешна Србија која има будућност!

Народ је свега свестан, све види, па тако и лоповлук Ђиласа, као и његове безуспешне покушаје да превари грађане Србије. ОО СНС Ивањица пружа максималну подршку Вучићевом раду, верујемо у његове планове и визију коју има за Србију И+и знамо да се бори за интересе своје земље.

 

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНС ИВАЊИЦА