Саопштења

Саопштење

Ко је заиста главни промотер најогавнијег вида насиља показало се на протесту ’’Против насиља’’ на којем је приказана обешена лутка са ликом председника Србије, Александра Вучића.

Окупљени на овом протесту, који се наводно боре против насиља, управо оваквим порукама позивају на линч председника, немире и уништавање државе, што је за сваку могућу осуду.

Општински одбор Српске напредне странке у Ивањици, осим што најоштрије осуђује овакво понашање, апелује и на надлежне органе да реагују и приведу правди одговорне за недвосмислен позив на линч првог човека наше државе.

Док се председник Александар Вучић бори да народ на КиМ остане на својим огњиштима, када Влада улаже максималне напоре да сачува стабилност и очува мир, када је Србија изложена осудама и нападима из појединих земаља, учесници протеста позивају на насиље и смрт председника државе Александра Вучића, и то све на протесту под слоганом „Против насиља“.

Општински одбор Српске напредне странке у Ивањици пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу, да истраје у борби коју води за мир и стабилност, пристојну и напредну Србију.

Живео председник Александар Вучић, живела Србија!

 

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНС ИВАЊИЦА