Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС ИВАЊИЦА

На данас одржаном протесту, како га опозиција назива “против насиља” , сведочили смо претњама смрћу председнику Србије, Александру Вучићу. Општински одбор Српске напредне странке у Ивањици најоштрије осуђује насилничко и срамно понашање Милована Бркића, једног од вођа протеста, који је у својој изјави пуној мржње рекао да Вучића треба убити,и најпримитивнијим речником опсовао његову мајку Ангелину!

И овога пута такозвана опозиција предвођена насилницима показала је да им ништа није свето и да у данима препуним туге и бола, када Србија плаче за убијеном децом, организују протесте али не за добробит земље већ са једним јединим циљем, а то је да уклоне председника Вучића.

Протест су организовали сви они који свакога дана позивају на насиље. Не смемо заборавити да ово није први пут да истакнути чланови такозване опозиције позивају на насиље и убиство Вучића али и његове породице, па и деце. Пристојна и нормална Србија осуђује овакво понашање а чланови Српске напредне странке позивају надлежне институције да реагују што пре и Бркића сместе иза решетака, где му је, након свега овога и место.

Грађани Србије стаће уз Александра Вучића и подржати га у свим одлукама, јер смо видели у данима иза нас да одговорно и достојанствено води нашу државу и доноси одлуке које би спречиле насиље, за разлику од опозиције која на исто позива.

Живеће пристојна и нормална Србија!

 

 

ИНФОМАТИВНА СЛУЖБА СНС ИВАЊИЦА