Саопштења

Формиран Правни савет СНС Ивањице

Општински одбор СНС-а у Ивањици формирао је Правни савет. Рад овог правног тима засниваће се на идејама и програму Српске напредне странке, који су утвђени статутом и даће свој допринос бризи о грађанима општине Ивањица. Правни савет ОО СНС Ивањица је, између осталог, формиран са циљем пружања помоћи члановима странке и грађанству. Чланови савета ће грађанима, без обзира на њихове политичке ставове и орјентацију пружити саветодавну помоћ, у складу са сопственим знањем и искуством у одговарајућој области права, као и усмеравати их на институције у којима ће остварити заштиту својих права.
Један од праваца деловања савета је праћење, развијање и унапређивање програма Српске напредне странке. У раду овог савета поред дипломираних правника учествују и многе нестраначке личности, што доприноси квалитетнијој реализацији плана и програма и изградњи модере, демократске и просперитете општине, а поштујући при томе демократска начела, људска права и владавину права.
Правни савет ОО СНС Ивањица константно прати област којом се бави и даје конкретне предлоге за побољшање стања на територији општине. Његово деловање се мења са испуњењем циљева, развојем и изменама правних аката, као и новим циљевима који се појављују пред нама.