Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСТОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ИВАЊИЦА

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица најоштрије осуђује отворено и без икаквог устручавања прижељкивање смрти председника Србије, Александра Вучића.

Наиме, Драган Видаковић, човек без имало стида и срама, а који је и уједно и лидер  покрета “Герила” на свом твитер налогу писао је дезинформације које се тичу здравственог стања председника и прижељкивао његову смрт. Какав је то човек који некоме жели смрт?! Опозиција је толико ниско пала, она је толико немоћна да јој је једино преостало ово - прижељкивање нечије смрти.

У данима када се Србија, предвођена председником Вучићем, најбоље бори за своје интересе, за будућност за мир и стабилност, не само у нашој држави, већ и у региону, нашли су се разни пропали политичари да нападају државу и председника. То је одраз њихове немоћи, ништа друго.

Општински одбор Српске напредне странке Ивањица одлучно стоји уз председника Србије Александра Вучића и још једном најоштрије осуђује овакво изношење неистина и жељу опозиције да су те лажи истините.

Такође позивамо све надлежне органе да реагују што пре у складу са Законом.

 

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНС ИВАЊИЦА