Саопштења

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС ИВАЊИЦА

Напади на уже чланове породице Александра Вучића не престају. Свакодневно се дешавају напади, ширење лажи и неистина. Опозиција, али бројни медији који су им наклоњени немају намеру да престану са тим ужасним нападима и провокацијама, иду тако далеко, да чак немају ни мало обзира према туђој деци. Они не бирају средства, све то само како би наудили председнику Вучићу и тако само показују мржњу коју имају према њему!

Исцртавање мета на челу председниковог сина, свакодневно провлачење његовог имена кроз новине, најгоре клевете о њему, све то председник мора да трпи и није му лако. То су бедни покушаји да се председник испровоцира и повреди. Њихова жеља је да га натерају да одустане од борбе за бољу Србију, али на њихову жалост, они то неће успети!

Овакве ствари, ове нападе и лажи је потребно најстрашније осудити и казнити. Због тога, општински одбор српске напредне странке Ивањица позива све надлежне органе да под хитно предузму све што могу, како би се претње деци и ширење лажи казниле по закону.

Породица се не дира, без обзира на име или порекло!

ОО СНС Ивањица пружа подршку председнику Александру Вучићу да настави да се бори за бољу и успешнију Србију!